top of page

Ohjaaja

Olen Johanna Kaaretsalo, kahden lapsen äiti Vantaalta. Valmistuin kätilöksi ja sairaanhoitajaksi v.2011 Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Olen työskennellyt monipuolisesti kätilön työtehtävissä sekä naistentautien että raskaana olevien parissa.

Tällä hetkellä pidän kätilön vastaanottoa Helsingissä Malmilla Perhe-Artessa.

johanna1_pp_peväri2.jpg

Osaamiseni

Kätilön koulutuksen ja monipuolisen työkokemukseni pohjalta pystyn tarjoamaan kokonaisvaltaisia palveluita erityisesti naisen eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin sekä vastasyntyneiden tarpeisiin. Kätilöopintoihin sisältyi WHO:n imetysohjaajakoulutus. Lisäksi tein kolmen opiskelija kollegani kanssa kätilötyön opinnäytetyöni imetyksestä yhteistyössä THL:n kanssa, josta valmistui neljän julisteen julistesarja.

Kehonhuoltoa opiskelin Marja Putkiston kehittämässä Method Putkisto Instituutissa. Valmistuin sieltä Method Putkisto Original ja Kasvoklinikka -ohjaajaksi. Ohjaus on aina kiireetöntä ja yksilöllistä ja se sopii kaikille, lähtötilanteesta riippumatta. Harjoittelu parantaa sekä kehon että mielen hyvinvointia.

Viimeisimpänä olen suorittanut vyöhyketerapeuttisen raskaushieronta ja vyöhyketerapeuttisen vauvahieronta ohjaaja -koulutukset. Näille hieronnoille on ollut paljon kysyntää ja hoidon jälkeen saatu palaute on ollut erittäin positiivista.

Perhe-Artessa teen ohjausten ja vyöhyketerapeuttisten hierontojen lisäksi raskauden eri vaiheiden ultraäänitutkimuksia.

Tavoitteeni

Tavoitteenani on tarjota palveluita, jotka tukevat ja lisäävät kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluan antaa ihmisille helppoja keinoja vaikuttaa itse omaan hyvinvointiin.  Minulle on tärkeää, että työskentelyssäni yhdistyy kehon ja mielen hyvinvoinnin lisääminen monipuolisesti erilaisten harjoitteiden avulla.

Erityisen lähellä sydäntäni on aina ollut kokonaisvaltainen hyvinvointi, mikä koostuu useista elämän osa-alueista. Siksi perustin yrityksen, mikä tarjoaa apua sekä kehon että mielen haasteisiin elämän eri vaiheissa.

 

Otan myös mielelläni vastaan toiveita siitä millaisia palveluita kaipaatte. Tavoitteeni on opettaa keinoja lisätä itse omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia eli vahvistaa itsenäisyyttä, joka todistetusti on erittäin tärkeää mielen hyvinvoinnin kannalta.

bottom of page