top of page

Ohjaaja

Olen Johanna Kaaretsalo, kahden lapsen äiti Vantaalta. Valmistuin kätilöksi ja sairaanhoitajaksi v.2011 Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Olen työskennellyt monipuolisesti kätilön työtehtävissä lapsivuodeosastoilla, äitiyspoliklinikalla ja naistentautien poliklinikalla, sairaanhoitajana kuntoutusosastolla ja yksityisessä lääkäriasema Femedassa. Tällä hetkellä pidän kätilön vastaanottoa Helsingin keskustassa Preggossa.

johanna1_pp_peväri2.jpg

Osaamiseni

Kätilön koulutuksen ja monipuolisen työkokemukseni pohjalta pystyn tarjoamaan kokonaisvaltaisia palveluita erityisesti naisen eri elämäntilanteisiin ja tarpeisiin sekä vastasyntyneiden tarpeisiin. Kätilöopintoihin sisältyi WHO:n imetysohjaajakoulutus. Lisäksi tein kolmen opiskelija kollegani kanssa kätilötyön opinnäytetyöni yhteistyössä THL:n kanssa, josta valmistui neljän julisteen julistesarja.

Kehonhuoltoa opiskelin Marja Putkiston kehittämässä Method Putkisto Instituutissa. Valmistuin sieltä Method Putkisto Original ja Kasvoklinikka -ohjaajaksi. Ohjaus on aina kiireetöntä ja yksilöllistä ja se sopii kaikille, lähtötilanteesta riippumatta.

Viimeisimpänä olen suorittanut vyöhyketerapeuttisen raskaushieronta ja vyöhyketerapeuttisen vauvahieronta ohjaaja -koulutukset. Näille hieronnoille on ollut paljon kysyntää ja hoidon jälkeen saatu palaute on ollut erittäin positiivista.

Aromaterapiasta olen suorittanut peruskurssin, jotta voin turvallisesti käyttää ohjauksessa aromaterapiaa halutessasi. Neuvon myös aromaterapian kotikäytössä ja autan tuotteiden hankinnassa.

Perhe-Artessa teen ohjausten ja vyöhyketerapeuttisten hierontojen lisäksi raskauden eri vaiheiden ultraäänitutkimuksia.

Tavoitteeni

Tavoitteenani on tarjota palveluita, jotka tukevat ja lisäävät yksilön ja perheen kokonaisvaltaista hyvinvointia.  Minulle on tärkeää, että työskentelyssäni yhdistyy kehon ja mielen hyvinvoinnin lisääminen monipuolisesti eri aisteja hyödyntäen.

Erityisen lähellä sydäntäni on aina ollut yksilön ja perheen kiireetön ohjaaminen ja tukeminen. Siksi päätin opiskella lisää ja luoda uudenlaisen palvelukonseptin, jossa voin kiireettömästi ja kokonaisvaltaisesti tukea ja lisätä ihmisten ja perheiden hyvinvointia ja arjessa jaksamista.

 

Otan myös mielelläni vastaan toiveita siitä millaisia palveluita kaipaatte. Tavoitteeni on opettaa keinoja lisätä itse omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia eli vahvistaa itsenäisyyttä, joka todistetusti on erittäin tärkeää mielen hyvinvoinnin kannalta.

bottom of page