top of page

Luonnollista kauneutta kasvoille

Moni vahvistaa vartalon lihaksia erilaisella harjoittelulla. Miksi ei siis kasvojen lihaksia? Jokainen tietää, että vahvat ja hyvässä kunnossa olevat lihakset saavat vartalon näyttämään hyvältä. Sama pätee kasvoihin!

Woman

Harjoittelun avulla

⦁ Parannat ryhtiäsi

⦁ Kohotat ilmelihaksia

⦁ Rentoutat kireitä purentalihaksia

⦁ Madallat tai jopa poistat ryppyjä

⦁ Rentoutat väsyneitä silmiä, jolloin silmät virkistyvät ja suurenevat

⦁ Parannat kasvojen väriä

⦁ Lisäät jaksamista ja virkistyt, kun pään verenkierto paranee

⦁ Rauhoitat mielen ja lisäät tasapainoa mielen ja kehon hyvinvoinnille

 

Miten harjoitellaan?

Harjoittelussa keskitytään omaan kehoon ja mieleen. Harjoittelu ei perustu kasvojen lihasten ns. väkisin jumppaamiseen vaan uudelleen hermotukseen. Kaikki kokemukset ja tunteet vaikuttavat voimakkaasti kasvoihin, siksi mielen rauhoittaminen on onnistuneen harjoittelun edellytys. Samalla saat elämääsi lisää onnellisuutta ja mielenrauhaa.

 

Kenelle harjoitteet sopivat?

Harjoittelu sopii kaikille ja kaiken ikäisille, lähtötasosta riippumatta. Harjoitukset voit tehdä joko istuen tai seisten ja tunnit on mahdollista järjestää joko livenä tai onlinena. Tärkeintä on, että nautit harjoittelusta ja olosta, joka harjoittelusta seuraa.

 

Harjoittelu soveltuu loistavasti työpaikoille lisäämään työntekijöiden työhyvinvointia. Voit tilata palvelun erilaisiin työhyvinvointipäiviin, polttareihin tms. ihanaksi hemmottelu ohjelmaksi. Kysy rohkeasti lisää niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva palvelu!

 

Luonnolllisen kauneuden puolesta!

bottom of page